BETALING & VERZENDING 

Betaling & Verzending 

✘ Al onze artikelen worden gratis leuk ingepakt. 
✘ Wij streven er naar om het artikel binnen 1 - 3 werkdagen te verzenden. 
✘ De meeste bestellingen passen in een brievenbuspakket. Je hoeft dus niet thuis te zijn om een pakketje te ontvangen.

 

Betaalmogelijkheden
Je kunt veilig en snel via de webshop betalen door middel van I-Deal 

 

 

Kortingscode 
Heb jij een kortingscode* ontvangen? Je kunt deze gemakkelijk gebruiken in onze checkout! Je kunt per bestelling 1 kortingscode verzilveren. Kortingscodes zijn geldig op bijna alles. SALE uitgesloten.  

 

Verzending NL 
De verzendkosten worden berekend bij de 'check out'.
Verzendkosten binnen Nederland voor lichte pakketjes zijn €3,99. 

Verzendkosten binnen Nederland voor de meeste pakketjes zijn €4,25 

Gratis standaard verzending is niet meer van deze tijd, want het is allesbehalve gratis voor ons. Voor jouw bestelling is er mankracht, transport & opslag nodig en dit kost geld. Wij brengen tot een bestelbedrag van €30 verzendkosten in rekening afhankelijk van het gewicht. Dit is een gedeelte van de kosten, het andere deel betalen wij. 

Geen verzendkosten boven de €30

 

Verzending EU 
Verzending naar het buitenland is ook mogelijk. Binnen Europa liggen de tarieven tussen €4,95 en €8,95, afhankelijk van het gewicht. Deze prijzen zijn op basis van een brievenbuspakketje zonder track & trace. Wil je toch een track & trace ontvangen? Kies dan voor pakketpost. 

Gratis standaard verzending is niet meer van deze tijd, want het is allesbehalve gratis voor ons. Voor jouw bestelling is er mankracht, transport & opslag nodig en dit kost geld. Wij brengen tot een bestelbedrag van €45 verzendkosten in rekening afhankelijk van het gewicht. Dit is een gedeelte van de kosten, het andere deel betalen wij. 

Geen verzendkosten boven de €45 voor heel EU!